Rahulan kylän ja

norolan nuorisoseuran sivut

KYLÄLLE UUSI LOGO

Rahulan kylälle on valittu uusi logo. Rahula on nyt Hyvän mielen kylä. Kesäkuussa auki olleeseen kyselyyn logosta ja sloganista saatiin lähes 50 mielipidettä ja valinta oli lopulta aika selkeä.

Logon on suunnitellut Mainonnan suunnittelutoimisto Skarp Oy.

 

 

Rahulan reippaat kokoontuu taas kevätkaudella!

 

Rahulan reippaat on senioreille suunnattu liikunnallinen ryhmä, johon on helppo tulla mukaan. Ryhmässä voi toimia päivittäisen kunnon sallimissa rajoissa. Ryhmä sopii, vaikka ei olisi aiemmin liikuntaa harrastanut tai on pieniä liikuntakyvyn rajoitteita. Ryhmä sopii myös henkilöille, jotka harrastavat muutakin liikuntaa. 
 

Reippaissa toimimme pääosin tuolilla istuen tai tuolia apuna käyttäen. Lähdemme etsimään keskivartalon tukea, kehon liikettä, lihasvoimaa, liikelaajuuksia, tasapainoa, koordinaatiota jne. Tärkeässä osassa on porukan yhteiset tapaamiset. 

 

Ohjaajana toimintaterapeutti Janika Kovanen. Janika kuuntelee toiveita Rahulan Reippaiden kevätkaudelle. 

 

Rahulan reippaat kokoontuu ohjatusti Rahula-salissa maanantaisin klo 10-11 10. ja 24. tammikuuta, 7. ja 21. helmikuuta, 7. ja 21. maaliskuuta sekä 4. ja 11. huhtikuuta. Väliviikoilla ryhmä voi kokoontua omatoimisesti.


Ohjatut tapaamiset kevätkaudella yhteensä 8 kertaa. Hyödynnämme syyskaudella treenattua ja lisäämme tehoja, liikuntavälineistöä sekä toimintaa myös salissa liikkuen. Ryhmän ohjelmassa huomioin syksyllä ryhmän esittämiä toiveita sekä mahdollisia toimintakyvyn rajoitteita. Kaikki ovat tervetulleita ryhmään mukaan, vaikka ei olisi päässyt osallistumaan syyskaudelle. 

 

Kevätkauden osallistumismaksu 45e.

 

Tervetuloa mukaan!